Gördes Ziraat Odası

Gördes Ziraat Odası > Haberler > 16 Eylül 2018 TZOB Ege Bölge Toplantısı

16 Eylül 2018 TZOB Ege Bölge Toplantısı

16 Eylül 2018 Pazar günü Türkiye Ziraat Odalar Birliği'nce (TZOB) organize edilen; Aydın, Denizli, Muğla, Manisa, İzmir, Uşak ve Burdur'da faaliyet gösteren 87 ziraat odasının başkanı ile meclis başkanları, tarım ve orman il ve ilçe müdürlerinin hazır bulunduğu toplantıya,  Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir PAKDEMİRLİ ve Türkiye Ziraat Odası Genel Başkanı Şemsi BAYRAKTAR'ın katılımı ile Aydın ilimizde Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Atatürk Kongre Merkezi'nde gerçekleşmiştir. Gördes Ziraat Odası Başkanlığı olarak Toplantıya Yönetim Kurulu başkanımız Mehmet KOÇ ve Meclis Başkanımız Selçuk UÇMAK katılım sağlamıştır. Çiftçilerimizin genel olarak yaşadığı sorunlar Ziraat Odaları Başkanlarınca Tarım ve orman Bakanımıza birebir olarak iletilmiştir.