Gördes Ziraat Odası

ZOBİS
Gördes Ziraat Odası > Haberler > Gelin Kardeş Olalım Projesi Kapsamında FİNİKE İlçesinden İlçemize Ziyarette Bulunulmuştur.

#Gördes ilçemizin, Kardeş İlçesi olan #Finike ilçemizden ziyarette bulunmuşlardır.

#GelinKardeşOlalım Projesi kapsamında Finike İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hasan Ali Gültekin ve teknik personeli, ilk gün ziyaretleri kapsamında, Gördes İlçe #Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İlçe #Ziraat Odası Başkanlığına ziyarette bulunmuşlardır.

Ziyaretin 2. gününde Gördes mahallelerinde yapılan teknik ziyaretlerde seralar ve bahçeler ziyaret edildi. Serada üreticilerimize ve teknik personele Antalya’nın sahip olduğu teknik bilgi ve tecrübeler aktarıldı.#Ceviz ve #zeytin bahçelerinde yapılan ziyaretlerde ise budama işlemleri gerçekleştirildi. #Kardeş İlçemiz #Finike ile 3 yıl sürecek projemiz sayesinde tarımın daha çok gelişimi için çalışmalar gerçekleştirilecektir.